يكي از دستاندركاران برگزاري مراسم سالگرد ارتحال امام خميني در واكنش به نامه سرگشاده محمدعلي انصاري
جزئيات جديدي از شيطنت ستاد ارتحال را در گفتوگو با رجانيوز فاش كرد.
وي با اشاره به تأخیر در برگزاری جلسات ستاد ارتحال از سوي محمدعلي انصاري گفت: محدود کردن مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در ادامه اقدامات قبلي مانند لغو برنامه مراسم سالگرد حاج سيد احمد آقا، خطی بود که توسط این ستاد دنبال می شد.
اين مقام مسئول ادامه داد: البته پيگيري اين خط منحصر به برنامههاي سالگرد نبود، بلكه براي امامزدايي از سوي اين افراد و محو بخش عمدهاي از بيانات، خاطرات و توصیه های مهم امام(ره) كه با ابراز ناراحتی از پخش برنامه های مؤثري مانند مستند "شاخص" که آثار ارزنده ای در افزايش بصیرت مردم و آشنایی با دیدگاههای حضرت امام داشت، تلاشهاي غيرقابل انكاري انجام دادند.
وي افزود: اما از آنجا که امام(ره) و فرزند گرامی ایشان مرحوم حاج سيد احمد آقا متعلق به جمع خاصی نیستند، در راستای اجابت خواسته مردم، نهادهایی بودند که قصور ستاد را جبران كنند و بهعنوان نمونه پس از آنكه مراسم سالگرد حاج سيد احمد خميني در مرقد امام(ره) لغو شد، با برگزاري مراسم باشكوهي اين خلأ پر شد.
اين دستاندركار برگزاري مراسم سالگرد ارتحال اضافه كرد: پس از مشاهده اين تعللها در خصوص مراسم سالگرد ارتحال امام، رئیسجمهور براي حضور مؤثر در اين ستاد به وزير كشور حكم داد. همچنين همه سازمانها و نهادها بهویژه سپاه و بسیج، براي جبران کمبودها و كمكاريهاي ستاد به صحنه آمدند تا مراسم امسال آنچنان كه مورد تأكيد رهبر انقلاب و رئيسجمهور بود، با شكوهتر از سالهاي قبل برگزار شود.
وي با اشاره به خنثي شدن برخي اقدامات ستاد ارتحال برای احیا و حمایت از جریان فتنه گفت: پوسترهايي با جهتگیری خاص آماده كرده بودند و بسته های نمایشگاهی حاوي تصاوير امام(ره) و میرحسین موسوی، امام(ره) و بهزاد نبوی و... به بهانه وحدت جهت توزيع گسترده تدارك ديده بودند، در حالی که امام (ره) حاضر به گذشت از خیانتکاران به نظام اسلامی نبود و هزاران تن از افراد محارب را با سپردن به محکمه عدل اسلامی به دیار نیستی فرستاد.
اين مقام مسئول در خصوص ماجراي روز 14 خرداد تصريح كرد: بر اساس برنامه قبلي، از ابتدا مقرر شده بود مراسم با خیرمقدم گفتن آقای سید حسن مصطفوی، سخنرانی رئیس جمهور بهعنوان سخنران قبل از خطبهها و سپس ايراد خطبههای نمازجمعه توسط رهبر معظم انقلاب دنبال شود.
وي اضافه كرد: اما آقای انصاری اصرار بر اجراي برنامه خود را داشت. مسئله این بود که ستاد ارتحال خود را مجری مراسم می دانست، در صورتی که با توجه به برگزاری نمازجمعه، جایگاه و مراسم نمازجمعه، مجري، ستاد نمازجمعه بود.
اين دستاندركار برگزاري مراسم سالگرد ارتحال خاطرنشان كرد: به هر حال، آقایان به اطلاعیه های ستاد نمازجمعه توجه نکردند، آقاي سيد حسن مصطفوي دیر آمد تا برنامه خیرمقدم خود را لغو کند، آقای احمدی نژاد هم برابر برنامه رسمی ابلاغ شده از سوی ستاد نمازجمعه بعد از پایان صحبت های خود از مقام معظم رهبری دعوت کرد ولی سيد حسن، با اجازه مقام معظم رهبری برای صحبت پشت تربیون حاضر شد.
وي درباره اعتراض جمعيت انبوه حاضر در حرم به سيد حسن مصطفوي گفت: اين جمعيت، منحصر به صحن غربی نبود، بهخصوص بعد از آنکه سيد حسن، جمع را محدود اعلام کرد جمعیت در ضلع شمالی حرم نيز همانطور که در تصاویر صدا و سیما هم پیداست، برخاستند و به شدت اعتراض کردند.
اين مقام مسئول با بيان اينكه حرکت مردم ربطی به مراسم نداشت، افزود: این بغض فرو خورده ای بود که در اعتراض به حمایت های آقاي سيد حسن از جریان فتنه و سکوت های مکرر در اهانت به ساحت امام(ره) و زیر سوال بردن اندیشه های متعالی و آرمانهای ايشان توسط افراد نزدیک به وي شده بود که در روز 14 خرداد، اين بغض تركيد و از شعارهای مردمي که فریاد می زدند "وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"، اين مسئله كاملاً معلوم بود.
وي در پايان با نقل جملهاي از امام(ره) در منشور روحانيت مبني بر اينكه "خدا می داند شخصاً برای خود ذرهای مصونیت و حق امتیاز قائل نیستم. اگر تخلفی از من سر بزند مهیای مواخذهام"، گفت: اهانتهای آقاي سيد حسن و آقای محمدعلي انصاری، لگد زدن به حجتالاسلام شیرمردی رئیس ستاد نمازجمعه تهران، سیلی زدن به گوش وزیر کشور و حوادث دیگر پشت جایگاه که کم و بیش مردم از آنها مطلع شده اند و جای تشریح ندارد، بیانگر فاصلهای است که برخي منسوبین امام(ره) از راه و اخلاق ايشان پیدا کرده اند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0